Ook landelijke burendag bij cultuurhuis Pater Dekker

“Beter een goede buur dan een verre vriend”! Onder dat motto doet het Cultuurhuis Pater Dekker dit jaar mee aan de landelijke burendag op zaterdag 28 september.

Misschien bent u ooit wel eens binnen geweest bij het Cultuurhuis aan de Lorenzstraat in Eerbeek, maar misschien ook nog nooit. In beide gevallen bent u die zaterdag van harte welkom tussen 15.00 en 18.00 uur. Er kan geproefd worden van de gezellige sfeer in de zalen. Ook de Afscheidskamer kan deze dag bezocht worden. Ook kan geconstateerd worden, dat de uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen zijn voltooiing nadert.

U wordt gastvrij verwelkomd met een kopje koffie, thee of een ander drankje en voor de kinderen is er ook altijd iets te drinken. Diezelfde kinderen zullen zich overigens prima vermaken op een fraai springkussen! En binnen zijn er oudhollandse spelletjes, leuk voor jong en oud. De bezoekers die geen zin hebben in een spelletje kunnen lekker in de grote zaal gaan zitten om te genieten van live muziek ten gehore gebracht door de zevenkoppige band The Bullets.

Het Cultuurhuis heeft hiermee een leuk initiatief genomen, maar het spreekt voor zich, dat Burendag 2024 pas een succes wordt als  erekend mag worden op een flink aantal bezoekers. En daarvoor
hoeft u natuurlijk niet tot de naaste buren te behoren. Bestuur en vrijwilligers zien dan ook uit naar ieders komst!